If you can not wait half an hour for the butter to soften, grind it with a cheese grater. Another alternative is to place it in a plastic bag and crush it with a kneading roller. If you do not want to use any of these utensils, cut the butter pan into eighths. The smaller pieces will soften faster.
Carol Gourmet es una pagina gastronómica donde podrás encontrar deliciosas recetas: de postres, repostería, plato principal, pasapalos, abrebocas, entradas, panadería, recetas internacionales, recetas venezolanas, recetas gourmet sorprende a tu seres queridos, familiares y amigos cocinando las mejores recetas como un chef profesional, aprenderás técnicas de cocina, guías en pdf, tips de cocina. la chef Carol Molina te enseñara paso a paso como lograr ese punto delicioso en tus recetas.
viernes, 18 de septiembre de 2015
Como ablandar la mantequilla fría en segundos / How to soften cold butter in seconds
If you can not wait half an hour for the butter to soften, grind it with a cheese grater. Another alternative is to place it in a plastic bag and crush it with a kneading roller. If you do not want to use any of these utensils, cut the butter pan into eighths. The smaller pieces will soften faster.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario