martes, 27 de octubre de 2015

Que hacer cuando te sobra puré de papas / What to do when you have mashed potatoes





NECESITARAS:

Puré de papa sobrante
Cebollin  (opcional)
Ajos picados o en polvo (opcional)
Queso (opcional)
Aceite para cocinar

INSTRUCCIONES:

Decide qué ingredientes quieres agregar a tus tortas de papa.

Prepara los ingredientes extra de tu elección (cebollin picado, ajos picados o queso rayado).

Mezcla los ingredientes extra de tu elección con el puré de papa, asegurándote de distribuir todo uniformemente.

Coloca una sartén anti-adherente al fuego, agrega aceite de cocina (el suficiente como para formar una capa de media pulgada (1,25 cm) en el fondo) y calienta el aceite a fuego medio.

Forma tortitas con el puré sobrante, que tengan más o menos el mismo tamaño que la palma de tu mano.

Coloca las tortitas de puré de papa en el aceite hirviendo y fríelas por unos minutos, hasta que la parte inferior tenga un agradable color dorado.

Con cuidado, voltea las tortas y fríelas por ambos lados, hasta que queden doradas.

Sazona con sal y pimienta adicional.

Sirve con los complementos adecuados. Si es para un desayuno, sirve con huevos y tocino. En un almuerzo o cena, sirve con carne o vegetales o sírvelas solas.

What to do when you have mashed potatoes

YOU WILL NEED TO:

Mashed potatoes
Cebollin (optional)
Chopped or powdered garlic (optional)
Cheese (optional)
Cooking oil

INSTRUCTIONS:

Decide what ingredients you want to add to your potato cakes.

Prepare the extra ingredients of your choice (chopped onion, chopped garlic or striped cheese).

Mix the extra ingredients of your choice with the mashed potatoes, making sure to distribute everything evenly.

Put a non-stick frying pan on the fire, add cooking oil (enough to form a half-inch layer on the bottom) and heat the oil over medium heat.

Form pancakes with the remaining purée, which are about the same size as the palm of your hand.

Place the mashed potato pancakes in the boiling oil and fry them for a few minutes, until the bottom has a nice golden color.

Carefully turn the cakes and fry them on both sides until golden.

Season with additional salt and pepper.


Serves with the appropriate complements. If it is for breakfast, it serves with eggs and bacon. At lunch or dinner, serve with meat or vegetables or serve alone.

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